Gör ett Black Friday klipp i Tretti Store

Onsdag, torsdag och fredag firar vi Black Friday i Trettis butiker där du kan göra en riktigt god handel på alla vitvaror i butiken*. Våra vitvarurådgivare står redo att hjälpa dig med att hitta rätt produkt, till ett Black Friday pris.

Under hela Black Week (23-30 nov) kan du också få en bänkskiva med på köpet när du köper ett IKON KÖK**.

100 DAGARS BYTESRÄTT – 100% NÖJD  Du köper en vara i en av våra fysiska butiker och har 100 dagar på dig att känna om du är nöjd med ditt köp. Om du inom 100 dagar inte är nöjd med det du har köpt, kan du byta varan/-orna mot en annan vara i Trettis butiker. 

Du kan känna dig trygg när du handlar i våra butiker. Vi spritar regelbundet och håller avstånd – du kan även boka ett rådgivningsmöte som kan hållas både i butiken, men också hemifrån via video. I Tretti Store får du uppleva en ovanligt smidig resa till ditt nya kök och vitvaror.

Välkommen in till våra butiker i Malmö, Stockholm och Umeå.

 

* Rabatten dras av från priset i butik. Gäller varor som finns i lager i Trettis fysiska butiker. Rabatten kan inte kombineras med andra erbjudanden, kampanjer eller vid del-/avbetalning. Gäller inte på tretti.se 

** Kampanjen är baserad på en stegvis ökande rabatt upp till 35.000 kr på din bänkskiva, när du köper ett komplett Ikon kök med ett värde av minst 100.000 Kr. Erbjudandet gäller vid köp av minst 6 stycken köksstommar och kan ej kombineras med andra erbjudande. Erbjudandet gäller vid bokning av köksmöte under Black Week (23/11-30/11 2020) och efterföljande köp av Ikon kök, dock längst till 31/12 2020. 

 

    ...